Fjärrsupport

Om TKS Data

Här på TKS Data strävar vi efter att ge personliga och långsiktiga lösningar till våra kunder. Vi vill alltid ge det där lilla extra i varje arbete genom en stark och rolig kundkontakt. Vi har funnits i branschen sedan 1994 och har upplevt det mesta och sett det mesta. Den erfarenheten gör oss unika inom många områden i datorvärlden. Vi arbetar med allt inom IT världen. Detta innefattar servrar, nätverk, datorer, laptops, mobiler och även surfplattor.

Vi förstår att det är viktigt att förnya för att växa som företag. Att experimentera med nya lösningar har alltid varit en del av vår arbetsdag. Vi var exempelvis först i Örebro med att sälja SSD diskar till både privat personer och företagare. Vi står alltid vid frontlinjen, redo att testa nya aktiva lösningar så att du som kund alltid får det nyaste och det bästa inom IT.

Vårt mål är simpelt! Vi arbetar med enkelhet! Med kunden i focus samt en god kommunikation sätter vi ihop skräddarsydda helhetslösningar för ditt företag eller för dig som privatperson.

Under första kvartalet 2018 plannerar TKS Data expandera sitt nätverk med nytt kontor och butik i Karlstad.