Fjärrsupport

Tjänster

TKS Cloud

Vi erbjuder säker terminalserver och dedikerad server med Based in Sweden certifikation.

Märkningen Based in Sweden garanterar 100 procent lagring på svensk mark. Alla våra datacenter uppfyller denna garanti och ger därmed våra kunder maximal säkerhet mot avlyssning, företagsspionage, myndighetsövervakning och andra former av intrång i integriteten. Co-location och server i TKS datacenter är ett klokt val.

Läs mer
Företagssupport

Vi hjälper er som företag med allt inom IT världen. Våra samtliga tjänster är tillgängliga till företag. Vi hjälper dig med nätverk, server, PC och smartphones.

Vi är en av de få företag som erbjuder på-platsen support till våra kunder. En personlig tekniker kommer till dig på företaget och hjälper dig med din IT.

Fjärrsupport

Vi erbjuder fjärrsupport för att bättre kunna hjälpa dig på distans. Vi kopplar upp oss till din dator över internet så att vi kan se din bildskärm och enklare komma fram till en lösning.

Läs mer
Felsökning

Har du problem med din dator? Fungerar inte dina program som de ska? Upplever du den som trög? Har någon komponent slutat fungera? Välkommen in till oss! Vår kunniga personal hjälper dig gärna att lokalisera felet med din dator, och vi erbjuder givetvis att reparera den!

Dataräddning

Ibland händer det som inte får hända, din dator kraschar och du kan inte längre komma åt dina filer. Paniken kan då lätt uppstå när du förlorat dina viktiga dokument till företaget, eller all musik som du samlat på dig under flera års tid! Kan du inte längre komma åt dina viktiga data? Var lugn! Vi har hjälpt företag och privatpersoner med dataräddning sedan 1994.

Under åren har vi sett och upplevt det mesta, och vi har samlat på oss stor erfarenhet och med hjälp av den kan vi rädda allt från filmer, musik och bilder, till bokföring, databaser och affärssystem. Välkommen in till oss!

E-posträddning

Ibland kan olyckan vara framme även när det gäller din mail. Det kan vara så att din dator har kraschat och därmed har alla dina mail inklusive kontakter försvunnit, eller så har programmet helt enkelt valt att lägga av. Oavsett felet hjälper vi dig självklart att rädda all din mail och alla dina kontakter. Vi fixar även till de eventuella fel som kan ha uppstått i ditt mailprogram.

Dataöverföring

Har du skaffat en ny dator men behöver hjälp med att föra över data från din gamla? Vi kan flytta det mesta inom datorns värld, bokföring, mail, bilder, dokument m.m. är inga som helst problem. Gäller det någon programvara kan det vara vettigt att höra med teknikern om det är möjligt.

Du är välkommen att ringa, maila eller komma in i butiken om du har frågor angående vad som kan flyttas eller för att få en tidsuppfattning.

Ominstallation

Känner du att din dator har börjat bli gammal? Kanske arbetar den inte så snabbt som den en gång gjorde? Då kan det vara dags att göra en ominstallation! Om du lämnar in din dator hos oss kan vi installera om den åt dig så att den blir lika snabb som förr. Har du några viktiga data, bilder, dokument m.m. så kan vi även se till att du får med dessa när du får tillbaka datorn. Vi installerar också alla nödvändiga drivrutiner och fixar alla inställningar så att du snabbt och enkelt kan komma igång med datorn hemma igen.

Uppgradering

Behöver du skaffa nya komponenter för att uppgradera din trötta dator? Eller har du kanske redan skaffat ny hårdvara men är lite osäker på hur man installerar den? Oavsett situation kan du alltid komma in till oss och prata med vår kunniga personal för att få hjälp, råd och tips. Vi kan hjälpa dig att komma fram till vilka komponenter som skulle passa just din dator, och vi kan även byta alla dessa delar åt dig så att din dator kan få nytt liv igen.

Viruskydd

Trots fullt uppdaterat säkerhetspaket är det lätt hänt att få in malware i datorn om man är oförsiktig, eller bara har otur. Malware är ett samlingsnamn för all skadlig programvara som virus, trojaner, spion- och utpressningsprogram, annonsprogram. Vi hjälper till att hitta och ta bort den skadliga programvaran samt fixar installation av antivirusprogram.