Fjärrsupport

I vissa krångligare supportärenden kan TKS Data använda fjärrsupport för att bättre kunna hjälpa dig på distans. Detta innebär att vi kopplar upp oss till din dator så att vi kan se din bildskärm. Om man i ärendet behöver se din skärm ber vi er gå till den här sidan.

Beställ fjärrsupport

För att beställa fjärrsupport, ring vår supportväxel eller skicka e-post så kontaktar vi dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

OBSERVERA: Kostnaden för fjärrsupport debiteras för de första 30 minuterna, därefter gäller löpande tid. För företag är kostnanden 345 SEK ex moms per period, och för privatpersoner 345 SEK ink moms. För kunder med serviceavtal regleras kostnaden enligt avtal.

TeamViewer

I vissa fall behöver vi se din skärm för att hjälpa dig. Då ska du starta appen TeamViewer. Du kan hämta hem appen här.

När du öppnat TeamViewer ange ditt ID nummer samt lösenord till supportpersonen så kopplar vi upp och kan se din bildskärm. (Du kan när som helst själv stänga ner fjärrhjälpsfunktionen).

Ladda ner TeamViewer för Windows

Ladda ner TeamViewer för Mac

TKS Data

Karlslundsgatan 9,
703 41 Örebro

Mån - Tor: 09.00 - 15.00
Fre: 09.00 - 12.00

 

       

Kontakta oss

Ett samarbete med oss på TKS Data betyder trygghet och tillförlitlighet i din IT struktur. Med oss kan du växa obehindrat och känna dig trygg med ditt val av IT partner. Hör av dig redan dag!

Integritetspolicy
© 2021 TKS Data.
Alla rättigheter reserverade.