Om oss

Vårt mål är simpelt! Vi arbetar med enkelhet! Med kunden i fokus samt en god kommunikation sätter vi ihop skräddarsydda helhetslösningar för ditt företag eller för dig som privatperson.

Stabil IT partner sedan 1994

Här på TKS Data strävar vi efter att ge personliga och långsiktiga lösningar till våra kunder. Vi vill alltid ge det där lilla extra i varje arbete genom en stark och rolig kundkontakt. Vi har funnits i branschen sedan 1994 och har upplevt det mesta och sett det mesta. Den erfarenheten gör oss unika inom många områden i datorvärlden. Vi arbetar med allt inom IT världen. Detta innefattar servrar, nätverk, datorer, laptops, mobiler och även surfplattor.

Innovativt tänkande

Vi förstår att det är viktigt att förnya för att växa som företag. Att experimentera med nya lösningar har alltid varit en del av vår arbetsdag. Vi var exempelvis först i Örebro med att sälja SSD diskar till både privat personer och företagare. Vi står alltid vid frontlinjen, redo att testa nya aktiva lösningar så att du som kund alltid får det nyaste och det bästa inom IT.

TKS Data

Karlslundsgatan 9,
703 41 Örebro

Mån - Tor: 09.00 - 15.00
Fre: 09.00 - 12.00

 

       

Kontakta oss

Ett samarbete med oss på TKS Data betyder trygghet och tillförlitlighet i din IT struktur. Med oss kan du växa obehindrat och känna dig trygg med ditt val av IT partner. Hör av dig redan dag!

Integritetspolicy
© 2021 TKS Data.
Alla rättigheter reserverade.